به گزارش مرکز ارتباطات رسانهای اسنوا، محمدرضا دیانی، پنجشنبه، ۵ تیرماه در حاشیه بازدید رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و معاون رئیس جمهور از مجموعه صنعتی توسعهای اسنوا، در جمع خبرنگاران، با تاکید بر فرصت استثنایی روی داده حاصل از تحریم ها برای تولیدکنندگان، اظهار کرد: با برنامه ریزی صحیح و باور عمومی می توان از مشکلات بزرگ همانند تحریم عبور کرده و آن ها را به فرصتی مغتنم تبدیل کرد.
وی با اشاره به چرخش اقتصاد کشور با دو محور عرضه و تقاضا، تصریح کرد: تولیدکنندگان باید کالایی با کیفیت بالا در شان مردم ایران و قابل رقابت با برندهای خارجی تولید کرده و مردم نیز باید به این باور دستیابند که کالای با کیفیت ایرانی میتواند جایگزین تجملگرایی و مصرفگرایی شود.
مدیرعامل گروه توسعه سرمایهگذاری انتخاب، سیاست اسنوا را تولید لوازم خانگی با بالاترین کیفیت و دوام برشمرد و افزود: این مجموعه در راستای مهار تاثیر قیمت ارز بر بهای تمام شده کالای تولید شده، از دانش مهندسی ارزش و بومی سازی مواد اولیه و قطعات بهره برده و محصولات با کیفیت متنوع و زیبا به بازار عرضه کردهاست.
دیانی با اشاره به توجه این مجموعه، به اقشار آسیب پذیر جامعه، خاطرنشانکرد: در این مجموعه محصولات با دوام، ساده و با کیفیت با قیمت تمام شده متناسب با توانایی اقشار آسیب پذیر تولید و توزیع می شود.
وی چرخه اقتصاد و صنعت را به لوکوموتیو تشبیه کرد و افزود: برای حرکت قطار اقتصادی و پویایی آن، اتصال بنگاههای خرد و متوسط به پیشرانهای تولیدی لازم و ضروری است و دولت می تواند با اختصاص منابع و خطوط اعتباری به پیشرانهای تولیدی قطار صنعت را در کشور به حرکت درآورد.
مدیرعامل گروه توسعه سرمایهگذاری انتخاب روند بازار بورس و تهیه مواد اولیه را از مهمترین چالش های این مجموعه دانست و خاطرنشانکرد: تخصیص و تقسیم مواد اولیه در بورس راهکار صحیحی نیست و تولید کنندگان مجبور به تهیه مواد اولیه از دلالان در بورس هستند که افزایش قیمت تمام شده را به دنبال دارد و با ورود دولت و تغییر جهت در عملکرد بازار بورس و توزیع مواد اولیه این مشکل برطرف خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد؛ در آینده نزدیک مجموعه توسعهای صنعتی اسنوا بتواند لوازم خانگی صادر کند و افزود: با تلاش کارگران و مهندسان این مجموعه در ایام شیوع کرونا با تلاش بی وقفه شبانه روزی توانستند تولیدات را نسبت به سال گذشته افزایش دهند.
اختصاص کمک 53 هزار میلیاردتومانی به صنایع
رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون رئیس جمهور نیز در بازدید از خطوط تولید اسنوا، از اختصاص ۵۳ هزار میلیارد تومان برای کمک به صنعت، تسهیل روند تامین نیازهای سرمایهگذاری و حذف بروکراسیهای مازاد اداری در چرخیدن چرخ اقتصاد داخلی، خبر داد.
محمد باقر نوبخت با اشاره به تلاش این گروه تولیدی در نهادینه کردن خودکفایی و تامین نیاز خانوارها در داخل مرزهای کشور، اظهار کرد: ایجاد تحریمها، تهدید مستقیم و غیر مستقیم شرکتها و برندهای خارجی توسط امریکا و اعمال فشار بر بازار ارز، راهکارهای ایالات متحده امریکا برای اعمال فشار و توقف چرخه صنعت و اقتصاد است که با ایجاد تورم حقوق مردم را تضییع کنند.
معاون رئیس جمهور، با اشاره به تاثیر کرونا بر اقتصاد کشور در چند ماه گذشته، تصریح کرد: در هیئت اقتصادی دولت در سه ماه گذشته، ۵۳ هزار میلیارد تومان برای کمک به صنعت اختصاص یافته که بخشی از آن برای جبران خسارات وارد از کرونا بوده و در بخش سرمایهگذاری و توسعه آن با توجه به سیاستها و برنامهریزیهای ستاد اقتصادی دولت، سرمایه در گردش، توسعه و ثابت بنگاهای فعال را در حد توان تامین خواهیم کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور،مصون نگهداشتن چرخه اقتصاد کشور از تحریمها را وابسته به افق دید مدیران اقتصادی دانست و افزود: مدیران و مسئولان اقتصادی در راستای فعال کردن، تداوم تولید و چرخش اقتصادی نیازمند نگاه ملی و امنیتی بالاتر از نگاه اقتصادی بوده و باید مصالح ملی را در تصمیمگیریها مد نظر قرار دهند.
نوبخت، با تاکید بر حمایت دولت از اجرای طرحهای زیربنایی در سراسر کشور، خاطرنشانکرد: دولت با تسهیل روند سرمایهگذاری و حدف بروکراسیهای مازاد اداری از واحدهای تولیدی و صنعتی قاطعانه، حمایت می کند.